Mijn Ebook, dat "The Wall in Amsterdam" heet, wordt in Nederland verkocht en ik ben een professionele kunstenaar. Ik ben ook een professionele muzikant en ik kan een concert te regelen bij u thuis.

In de beginjaren, toen de Nederlandse architectuur zijn comeback begon te maken, was het niet als een commercieel gebouw, maar als een sociaal gebouw: woningen voor de mensen in de wijken. In veel gevallen was de architectuur niet zo modern of modieus, maar het had veel charme. In de jaren negentig veranderde de Nederlandse designbeweging en raakten de architecten zich steeds meer bezig met esthetiek. Dat was een geweldige tijd voor de Nederlandse architectuur, want eind jaren tachtig was Nederland nog volop in ontwikkeling. Toen de overheid de controle over de hele economie overnam, begon ze meer van de Nederlandse manier van doen te introduceren. De overheid deed een poging om de beste architecturale ontwerpers aan te trekken omdat het zo wanhopig was. Ik denk dat dit de reden is waarom ik werd ingehuurd om het gebouw te ontwerpen.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat het zo mooi is. Ik wil je laten zien hoe je deze prachtige ruimte in je huis of studio bouwen voor een goede prijs en het zal eeuwig duren.

Hoe het te doen en waarom?

Hoe werkt een huis met rolluiken? De meest eenvoudige manier is dat u het type luiken te kiezen en dan breng je de lijm. Ik zal die een aantal andere methoden hier, maar je gewoon gebruik maken van de ene getoond in de foto's.

Hoe maak je de luiken:

Het begint allemaal met het aanbrengen van de lijm. Ik adviseer het gebruik van een lijm van vergelijkbare consistentie voor de stukken die u zult gebruiken. Mijn advies is om meer dan een stuk toe te voegen en om te proberen de meest geschikte te vinden. Ik gebruik meestal een basislaag en een dunne laag acryl om alle stukken die ik nodig heb om eerst te dekken. Zodra het stuk is bedekt zal ik de luiken toe te voegen aan het en voeg dan de stukken aan de andere stukken. Het is echt een gemakkelijke en efficiënte manier om dit te doen.

Op sociale media vind je me op Facebook. Gelieve commentaar uw gedachten over deze tutorial en andere Windows 10 schermvergrendeling tutorials. Je me ook vinden in de volgende sociale netwerken: Twitter Google Plus Instagram Ik ben op zoek naar de beste ideeën van jullie! Heb je een idee om deze tutorial te verbeteren? Deel het met mij, als u geïnteresseerd bent in uw idee, zal ik blij zijn om een kijkje te nemen.

Update:

Er was een nieuwe update met een aantal oplossingen voor sommige schermvergrendeling problemen. Ik heb ook bijgewerkt de gids met meer details over hoe het scherm slot uit te schakelen en een aantal nieuwe functies toe te voegen voor deze gids. Check it out!

Wat is het verschil tussen een slot en schermvergrendeling?

Een slot is een beveiligingsfunctie die uw scherm vergrendelt, zodat iemand geen toegang heeft tot uw account. Een schermvergrendeling is een functie die u dezelfde beveiliging geeft als een slot.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is hoe je je website er mooier uit laat zien. Het enige probleem is dat de website er als volgt uitziet:

Het belangrijkste om hier te doen is het aanpassen van de lettergrootte van uw ontwerp. De reden waarom het er zo uitziet is omdat de lettertypen te groot zijn en ze zich in het midden van het scherm bevinden. Om uw ontwerpen aantrekkelijker te krijgen stel ik voor dat u de lettergrootte verhoogt. De grootte van uw lettertypen aanpassen: klik met de rechtermuisknop op uw webontwerp en kies 'Bewerken' in het menu dat wordt weergegeven. Kies onder het tabblad 'Lettertypen' de optie 'Grootte'. Klik onderaan op 'OK'. Nu ziet u een nieuw vak dat u de optie geeft om uw tekengrootte te wijzigen. De grootte is in "percentage eenheden". Klik op de knop en klik vervolgens op de volgende regel 'Grootte instellen'. Wanneer de 'Grootte instellen' is voltooid, ziet u een vak met de nieuwe maat. Ik ben nogal kieskeurig. Als u een lettertype wilt dat goed bij u past, stel ik voor dat het Arial lettertype.